Hoofdpijn duizelig whiplash

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u geen grip meer op uw klachtenbeeld? Vaak is een antwoord dichterbij dan u denkt!

Hoofdpijn door stress is logisch, duizeligheid door een minder goed evenwichtsorgaan is logisch, nekklachten na een auto ongeluk is ook logisch te verklaren. Waar u misschien niet aan denkt, aangezien niemand u erop heeft gewezen, is dat véél hoofdpijnklachten (met name in combinatie met nekklachten) ontstaan door de ogen, dat veel duizelingen ontstaan door een visueel conflict binnen het evenwichtsysteem en dat personen met een whiplash telkens focusproblemen krijgen tijdens hoofddraaibewegingen dóór de ogen.

De vraagstelling tijdens oogtesten bij de opticien, optometrist en/ of oogarts is meestal óf het lukt om scherp te kijken en niet hoeveel moeite het kost om tot dat resultaat te komen. Wij zijn expert in het maken van brillen die instaan voor een goede samenwerking! Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Klik dan HIER om met ons in contact te komen.

Klik HIER voor meer informatie over HOOFDPIJN.

Klik HIER voor meer informatie over DUIZELIGHEID.

Klik HIER voor meer informatie over WHIPLASH.